Om Ditt drømmehjem

Hvem er vi?

Ditt Drømmehjem består av ekteparet Linn & Glenn. Sammen har de mange års erfaring innenfor interiør og boligformidling. Glenn har siden 2007 jobbet som eiendomsmegler i Drammen og jobber nå med eiendomsutvikling­ og investering.

Linn er utdannet interiørdesigner på NKI Oslo og har jobbet med interiør, styling og boligtrender de siste ti årene. Hun har drevet en populær interiørblogg samt stylet både egen og andres boliger. Sammen vet de hvordan de enkleste boliger kan oppnå høyest salgspris ved de riktige grep.

Hva gjør vi?

I et presset boligmarked bidrar vi med det lille ekstra som gjør at du får solgt din bolig til den beste prisen. Gjennom mange års erfaring kan vi relatere oss til begge parter i en boligsalgsprosess. Bytte av bolig kan være skremmende, men via Ditt Drømmehjem kan vi hjelpe deg med de utfordringene du står ovenfor og samtidig gi deg forspranget du er avhengig av. Vårt arbeid med boligstyling har gitt resultater; vi har kun oppnådd priser som overskrider takst. Porteføljen består både av fornøyde boligselgere og eiendomsmeglere. Tjenestene vi tilbyr begrenses ikke kun til styling og tips av bolig, men vi tilbyr også eksklusive møbler og interiør. Via vårt store kontaktnettverk har vi funnet de beste og mest innovative leverandørene.

Vår visjon er at du som boligeier skal oppnå den beste prisen ­ eller få den bolig du alltid har drømt om.»

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat